Ik heb veel passie voor mijn werk!

Ik vind het heerlijk om te zien hoe mensen in mijn praktijk groeien in zelfvertrouwen, voorgoed breken met vastgeroeste gewoontes en met nieuwe energie verder kunnen. Mijn cliënten omschrijven mij als een warme coach die oordeelloos en open luistert, nieuwsgierig bevraagt en zo nu en dan liefdevol een spiegel voorhoudt. Voor perfectie ben je bij mij niet op het juiste adres, de rafelrandjes maken de mens en het leven interessanter. Uiteindelijk doen we allemaal maar wat, beetje uitproberen en aanklooien! Om bij jezelf bepaalde patronen en reflexen te herkennen en weten hoe je dan precies verder moet, kan best lastig zijn. Daarom is het goed af en toe in te checken bij jezelf met een professionele coach. 

Als coach help ik je om even uit je hoofd te klimmen en kan ik heel specifiek meedenken over jouw situatie en wat jij nodig hebt en waar je naar toe wil. Dit doe ik met gesprekken, gepaste oefeningen, begeleiding en feedback zodat je snel de veranderingen door kunt voeren in je leven en je hierdoor meer geluk gaat voelen. 

“Miriam’s kracht is dat ze snel bij de kern kan komen. Ze leert je emoties te voelen en te omarmen. Miriam biedt de veiligheid om je kwetsbaar op te stellen zonder beoordeeld te worden. Als je tegenover haar zit, komt er meteen van alles in beweging en denk je na elke sessie, ja hier kan ik wat mee! Door haar vertrouwen en verschillende technieken heb ik geleerd meer in verbinding met mijn gevoel te komen, waardoor ik meer zelfliefde kan ervaren. Dat gevoel gun ik iedereen!” 

Suki - CAREER COACHING

Wat anderen over mij zeggen 

Empatisch

Effectief

Doelgericht

Zo kun je mijn coachingstijl omschrijven. Het bevat wetenschappelijke bewezen methoden & technieken en je krijgt een ‘gereedschapskist’ vol tools die je de rest van je leven kan inzetten!

Product aanbod

01

PERSONAL COACHING

02

Als je twijfelt en op een kruispunt staat in je carrière. Wil je ontdekken wat je nu eigenlijk echt wil? Of je zit niet lekker in je vel op je werk en je wilt dit graag veranderen. We ontdekken samen wat je nodig hebt in jouw loopbaan en kijken naar jouw talenten om zo jouw stip aan de horizon weer scherp te krijgen.

03
04

Afhankelijk van wie jij bent en wat jouw wens is, bepalen we vooraf samen hoe we met elkaar gaan werken; in één of enkele sessies of een wat langduriger traject. Elk traject is uniek. We gaan werken vanuit jouw eigen hulpvraag en jouw eigen gewenste doelen. 

Voor iedereen die even vastloopt, maar wel vooruit wil. Ik help je naar meer zelfvertrouwen, meer balans en geluk. Welk thema er ook voor jou speelt, we gaan kijken hoe jij meer regie krijgt.

career COACHING

Een coachtraject gecombineerd met een praktische training op onderdelen zoals je grenzen aangeven, je eigen behoeftes onderzoeken en effectief communiceren. Je leert om regie te pakken in je leven en hoe je supersoepel om kunt gaan met al je sociale contacten. Je leven krijgt daardoor een echte (duurzame) Geluksroute Boost!

GELUKSROUTE BOOST

Coaching, begeleiding, nazorg, media training voor artiesten, kandidaten, deelnemers en cast in nauwe samenwerking met de omroep, zender, producent en crew.

Coaching voor TV-programma’s