Je berichtje is goed verzonden. 
Dankjewel voor je interesse, ik neem binnen 24 uur contact met je op!

yes!

coaching@miriampieneman.com

Contact voor
TV coaching

Stories locatie Amsterdam
Keizersgracht 394
1016 GB Amsterdam

coaching@miriampieneman.com

Contact voor
tv coaching

hello@miriampieneman.com

Contact voor
persoonlijke coaching

Adres

Bij mij draait het om jou!

Jij staat centraal. Ik stem af op wat jij nodig hebt en geef je al het vertrouwen om te mogen vallen, opstaan, ontdekken en ontwikkelen. In mijn coaching kan je een open aanpak verwachten die doelgericht, effectief en motiverend werkt. Je komt tot inzichten en krijgt een gereedschapskist mee vol praktische tools voor het leven! 

Eindredacteur

Marlies

Ella

Emma

Eindredacteur

Marlies

“Miriam is een warme vrouw, ze neemt de tijd voor je en luistert aandachtig. Ze heeft me geprikkeld om na te denken over nieuwe uitdagingen en hield me op een liefdevolle manier een confronterende spiegel voor waardoor ik inzichten kreeg, de rust weer terug heb in mijn lijf en zelf weer bewust keuzes durf te maken. Aanrader!”

“Ik gun iedereen een Miriam. Ze luistert aandachtig en heeft het talent om precies de juiste accenten uit een gesprek te filteren. Miriam geeft je handvaten om echt vooruit te kunnen. Haar open, warme en prettige manier van werken gaf mij enorme motivatie om de beste versie van mezelf te worden. Uiteindelijk heb ik zoveel meer bereikt dan waarvoor ik Miriam had ingeschakeld.” 

Ella

"Wat ik heel fijn van Miriam vond is dat ze mij allereerst een heel warm en welkom gevoel gaf. Ze is rustig, heeft humor en luistert erg goed. Door een speelse en oprecht geïnteresseerde wijze haalde ze de goede dingen uit mijn woorden waar we vervolgens mee aan de slag gingen. Ik heb zoveel leuks door Miriam geleerd, het was een oprecht levenskado en dat raad ik iedereen aan!”

Emma

Lees hier wat anderen over mij zeggen

Lees volgende review ➝

GELUKSROUTECOACH

NONONS ERKEND COACH

NOBCO & EMCC

Jaarlijks volg ik opleidingen & trainingen om mijzelf te blijven ontwikkelen.

Credentials

Nederlandse orde van beroepscoaches en European Mentoring & Coaching Council. Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging NOBCO en EMCC om kennis te delen en te blijven leren en ontwikkelen in het coachvak. 

Ik heb een intensieve coachopleiding gevolgd aan het erkende opleidingsinstituut NONONS die een EMCC EQA-accreditatie op Practitioner niveau heeft.

Ik ben geautoriseerd Geluksroutecoach. Dit betekent dat ik kan coachen met de Geluksroute, een super praktische methodiek voor soepeler contact en betere relaties op basis van de bestseller ‘De Geluksroute’ van psycholoog en coach Anne de Jong, door wie ik ook getraind ben tot geluksroute coach.